Links d’interès

Edificis de consum gairebé nul - www.construccioconnectada.com


Associació Catalana de Construcció Sostenible - www.eco8nstruccio.cat

L'Associació Catalana de Construcció Sostenible és una associació sense ànim de lucre que té per objectiu la lluita per la sostenibilitat en la construcció i en l'edificació.


Estrategia Catalana per a la Renovació Energètica d’Edificis - www.edificisdecatalunya.cat

El Govern de la Generalitat de Catalunya va acordar aprovar, en data 25 de febrer de 2014, l’Estratègia Catalana de Renovació Energètica d’Edificis, ECREE, que recull els fruits dels treballs previs desenvolupats pel Projecte MARIE, a més dels esforços conjunts de Govern, entitats i associacions per desenvolupar els continguts dels acords de Construmat (2013) i del Fòrum d’Entitats.


Institut Català d'Energia - www.icaen.gencat.cat

L'Institut Català d'Energia és l'entitat de la Generalitat de Catalunya encarregada d'elaborar i dur a terme la política energètica catalana, especialment en el camp de la millora de l'estalvi i l'eficiència energètica i el desenvolupament de les energies renovables.


Col·lectiu per a un nou model Energètic i Social Sostenible - www.cmescollective.org

Grup de professionals de diversos àmbits, agrupats sota un mateix col·lectiu davant la inquietud que ens genera veure’ns abocats a una crisi energètica, política i social sense precedents.


Energia Sostenible - www.energiasostenible.org