Entrega de diplomes dels cursos de les dues capacitacions professionalitzadores de Construcció Connectada

Durant els mesos de maig i juny s’han realitzat dos cursos del projecte Construcció Connectada de l’Ajuntament de Girona , dedicats a l’edificació intel·ligent i responsable i a les instal·lacions sostenibles i consum responsable.

Les formacions s’han desenvolupat amb la col·laboració del Gremi d’Instal·ladors de Girona i la Unió d’Empresaris de la Construcció.

Aquest 6 de juliol es farà l’acte d’entrega de diplomes d’assistència i aprofitament dels cursos al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Girona per part de la Sra. Glòria Plana Yanes, tinenta d’alcalde i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme. També assisteixen a l’acte la Sra. Marta Casacuberta representant del SOC, el Sr. Ernest Roglans Corredor Director del Gremi d’Instal·ladors de Girona i la Sra. Ma. Àngels Armengol Niell gerent de la Unió d’Empresaris de la Construcció.

Els objectius d’aquests cursos és preparar nous professionals i reciclar el sector de la construcció. L’edificació ha d’evolucionar i reconvertir-la a través de la innovació i la implementació de sistemes intel·ligents, introduint aspectes d’eficiència energètica, mediambiental i criteris sostenibles que també repercutiran a reduir les despeses de totes les llars , millorar el nivell de vida i augmentar el PIB del conjunt de la ciutat. Aquest nou model no és una proposta de futur, és una realitat actual i possible.

Deixa el teu comentari