Rehabilitació del centre cívic de Barcelona, Cristalerías Planell

Pots descarregar-te el projecte de “Rehabilitació del centre cívic de Barcelona, Cristalerías Planell” fent clic al següent botó:

Es tracta d’un equipament públic destinat a incloure un centre de formació d’adults (una seu del Consorci per a la Normalització Lingüística) i un hotel d’entitats en una parcel·la triangular del districte de les Corts.

Dues de les tres cares del solar queden definides per la façana protegida de l’antiga cristalleria Planell, que es va establir al carrer d’Anglesola l’any 1913.

Aquesta rehabilitació ha estat seleccionada pel seu exhaustiu estudi previ i la posterior aplicació a l’hora de fer servir criteris d’eficiència en la il·luminació i en la ventilació natural, així com per respectar l’antiga memòria del lloc on es fa l’intervenció.